Boyalı Saç Bakımı Nasıl Yapılır?

08-11-2021 13:01
Boyalı Saç Bakımı Nasıl Yapılır?
Boyalı saç bakımı nasıl yapılır: 
  • Boyalı saçlar için özel şampuanlar kullanın.
  • Boyalı saçlar için özel maskeler kullanın.
  • Boyalı saçlar için özel kremler kullanın.
  • Aşırı sıcak ile saçlarınızı yıkamayın.
  • Saçlarınız ıslakken fön kullanmayın.
  • Klordan koruyun.
  • Kırıklarınızı sık sık aldırtın.
  • Saçlarını sıkı toplamayın

Saçlarınızın daha canlı, parlak ve istediğiniz özel renklerde uzun süre boyunca görünebilmesi için özel bakım ürünlerinden yararlanabilirsiniz. Boyalı saçlar için özel olarak üretilen şampuan, krem ve maske seçenekleri sayesinde saçlarınızın rengini koruyabilmesini sağlayabilirsiniz. Bu tarz ürünleri kullanmıyorsanız saçlarınız kısa süre içerisinde tekrar boyama ihtiyacı hissedecektir.

Saçlarınızdaki rengin bozulmaması ve yapısının korunmasını sağlayabilmek adına tercih edebileceğiniz ürünler boyalı saçlar için özel içeriklere sahiptir. Şampuan, maske ve krem seçenekleri ile bakımınızı yaparken aynı zamanda renk koruyucu özelliklerinden de yararlanabilirsiniz. Böylelikle istediğiniz özel rengin uzun süre boyunca akmadan kullanılabilir halde olmasını sağlayabilirsiniz. 

Boyalı saç bakımı boyasız saçlara göre daha fazla özen ister. Boyalı saçlar için özel olarak üretilen ürünler arasındaki saçınızda yer alan problemleri minimum seviyelere getirebilecek seçenekler vardır. Yüksek verimlilik elde edebileceğiniz ürünler saçlarınıza doğal bir güzellik kazandırır. Alternatif ürünlere göz atarak boyalı saçlarınızın sağlıklı gözükmesini sağlayabilirsiniz.

Boyalı Saçlar için Özel Şampuanlar

Dünyaca ünlü markaların güvenilir şekilde ürettiği ürünler birçok farklı renkteki saç ile uyumludur. Saçların güçlü ve doğal olmasını sağlayabilen ürünler aynı zamanda boyanın ömrünü de uzatır. Mucizevi içeriğe sahip olan ürünler arasındaki şampuanlar mavi, mor ve silver gibi seçeneklere sahiptir. Mor şampuanlar özel içerikleriyle turuncu tonlarının daha soğuklaşmasına imkan tanır. Yıkama işlemlerine bağlı olarak belirli süre sonra turunculaşmaya başlayan saçlarda daha etkili sonuçlar alınabilmesi mümkündür.

Boyalı saç için şampuanların özel pigmentleri ile saç renginizin turuncuya doğru ilerlemesi yavaşlatılır. İstenmeyen ton yansımalarını engelleyebilen şampuanlar profesyonel markalar tarafından üretilerek sizlere sunulur. Ürünlerin içeriğinde aktif boya pigmentlerinin olması avantajlı duruma geçebilmenizi sağlar. Saç rengi açma işlemlerinden sonra da ortaya çıkabilecek turunculaşma etkisi ortadan kaldırılır. Şampuanlar, soğuk tonların doğal şekilde elde edilmesini mümkün hale getirir. 

Boyalı Saçlar için Özel Maskeler

Saç maskeleri arasında farklı saç tiplerine göre özel olarak dizayn edilen ürünler olduğu gibi aynı zamanda boyalı saçlar için maske seçenekleri vardır. Saçların parlaklığını koruyabilmesine destek veren maskeler pratik bir şekilde uygulayabileceğiniz yararlı ürünlerdir.

Saç boyama işlemleri yapıldığı zaman saçların doğal yapısına uygulanan işlemler sonucunda yıpranma ve kırılma gibi durumlar ortaya çıkabilir. Saç bakım ürünleri bu tür durumların engellenmesini sağlar. Boyalı ve yıpranan saçlar için özel olarak tasarlanan maskeler ihtiyaç duyulan vitamin ve minerallerin saçlarınıza entegre edilmesini sağlar. Böylelikle saç renginizi korurken aynı zamanda yıpranmasını da engelleyebilirsiniz. 

Boyalı saçlar için maske kullanmanız boyanın içinde bulunan kimyasalların saçlarınıza zarar vermemesini sağlar. Bunun yanı sıra güneş ve yüksek ısı uygulayan saç şekillendiriciler de saçlarınıza zararlı olabilir. Boyalı saç maskeleri saç şekillendiricilerden kaynaklanabilecek problemlerin de giderilmesinde aktif bir rol üstlenir.

Boyalı Saçlar için Özel Kremler

Genellikle sıvı formda üretilen saç kremleri farklı saç sorunlarında başvurabileceğiniz özel ürünlerdir. Saç kremleri arasında boyalı saçlar için bakım üstlenebilecek seçenekler de vardır. Pratik bir şekilde uygulanabilen boyalı saçlar için saç kremleri saç tellerini beslerken boyanın uzun süre boyunca kalıcı olmasına destek verir.

Boyalı saçlar için bakım kremleri, saçlarınızın bakımını yapabilmeni için gündelik hayatınızda sizlere eşlik eder. Saç uçlarındaki sorunların da engellenebilmesini sağlayabilen kremler farklı saç türleri için ayrı ayrı üretilir. Hoş kokularıyla da dikkat çeken özel saç kremleri boyalı saçlara sahip kişilerin mutlaka kullanması gereken ürünler arasındadır. Bu ürünler sayesinde saçların rengi doğallığını ve canlılığını korur.

IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.